Новое в азбуке:

Отзывы: (2)

Отзывы: (2)
Thomas Kosmala
Отзывы: (1)
Lalique
Отзывы: (1)
Lalique
Отзывы: (0)

Отзывы: (1)

Отзывы: (1)
 Парфюмерные статьи

Главная » Ароматы с запахом сливы
12:26
Ароматы с запахом сливы

Статья была подготовлена на украинском языке, поэтому уважая труд автора статьи, я публикую ее на языке оригинала. Прошу обратить внимание, что в тексте статьи будут кликабельные ссылки. Перейдите по ссылке и вы попадете на страничку где сможете оформить заказ на пробник соответствующего аромата с запахом сливы. Вам больше не нужно покупать целый флакон парфюма и гадать понравится или нет. Пробник — это лучший способ развеять все ваши сомнения.

Оскільки, на порозі осінь, хочеться носити аромати із нотами, що її нагадують. А, що може бути кращою асоціацією із осінню, ніж аромат доспілої сливи?Сливу у садах культивують понад 15 століть, цікаво, що вона була схрещеною із дикорослих культур – терену і аличі, за даними ця подія мала місце на Кавказі. Згодом садова слива потрапила і у Європу, де стрімко набула популярність. Сьогодні налічується понад 30 сортів цього плоду і про його популярність свідчить і поширеність у «Старому Світі», де насіння сливи знаходили ще від 13ст. Окрім того, що вона смачна, слива часто виступає яскравим акордом у парфумерних композиціях, адже композиції із запахом сливи мають дивовижне звучання, об’ємність, у них незбагненна чарівність шлейфу, красиве розкриття на шкірі, а також, саме з такими ароматами пов’язані безліч чудових нюхових емоцій і багатогранність відчуттів. Отож, перейдемо до наших ароматів із ноткою сливи.



Tom Ford Plum Japonais. Plum Japonais входить до четвірки ароматів із серії Private Blend колекції Atelier d`Orient. Належить до квітково-фруктових ароматів. Пірамідка: верхні ноти – японська слива Уме, шафран, безсмертник, цвіт сливи, лаоська коричнева кора; середні ноти – слива, японська камелія, дерево, смола уда; базові ноти – амбра, лаоська бензоїнова смола, смоли хвої, ваніль. ««Японська слива»: прекрасна слива контрастує тут з незвичним міксом екзотичних азіатських інгредієнтів, що робить її вишуканим ароматом, чарівності якого важко опиратися» - читаємо на форумі Fragrantica. А ось відгук на форумі Косметиста - «це густий ,тягучий аромат зі шлейфом насиченого диму і шкіри, що сильно окутав сливу, яка появляється не одразу, але залишається уже на протязі усього звучання аромату» Парфум дуже жіночний, чуттєвий і трішки стервозний, як сама жінка.



Також згадаємо про аромати від Dior, адже від цього дому маємо аж декілька композицій із сливою, а саме жіночі Diorama, Hypnotic Poison (у ньому красивою симфонією крім сливи звучать кокос, абрикос і ямайський перець), J`Adore Summer, Les Creations de Monsieur Dior Diorama, класичний Poison - приголомшливі аромати, яскраві і незабутні. Тут слід відзначити класичний Poison, адже тут якнайбільш виражено домінує наша героїня.
Dior Poison. Цей аромат належить до групи квіткових, випущений ще у 1985 р. парфумером Едуардом Флехером.

Пірамідка: верхні ноти – коріандр, слива, лісові ягоди, аніс і палісандр; ноти серця – гвоздика, жасмин, апельсиновий цвіт, тубероза, опопанакс, кориця, ладан, роза і білий мед; ноти бази – ветівер, мускус, сандалове дерево, кедр із Вірджинії, амбра, ваніль і геліотроп.
Тут слива сочна, темна і ароматна, виступає на фоні лісових ягід, меду, кориці, троянди і гвоздики. Аромат тягучий, п’янкий і шлейфовий, можна сказати «по-відьомськи» загадковий і темний.



Feminite du Bois Serge Lutens Належить до групи східні деревні, випущений у 2009р. парфумером Крістофером Шилдерейком. Пірамідка: верхні ноти – кедр із Вірджинії, кориця, слива, персик; ноти серця – гвоздика, іланг –іланг, фіалка, апельсиновий цвіт, імбир і роза; ноти бази – ваніль, мускус, сандалове дерево і бензоїн.Належить зазначити, що раніше цей аромат випускався концерном Shiseido, але був розробленим тим самим парфумером, пізніше співпраця завершилась і ми отримали «Жіночність лісу» у колекції Сержа Лютанса. Слива тут лісова, обрамлена у ноти кедра, тому ми відчуваємо аромат тихого затишного саду із слив на окраїні лісу, слив достиглих, злегка обвіяних димком. Вона залишається тут абсолютним домінантом і фундаментом, до неї добавляються все нові акорди, і вона не замовкає до самої ванільно-бензоїново-мускусної бази, але тут слива звучить благородно і дорого. В ній нема традиційної солодкості, а саме є жіночність. У маестро Лютанса є ще один прекрасний аромат Boxeuses, де слива обрамлена у шкіру і деревні норти.



Montale Dark Purplе - парфум для прекрасної статі, що входить до групи східні квіткові, створений у 2011р. Пірамідка: верхні ноти – апельсин та слива; середні ноти – герань, пачулі, троянда і червоні ягоди; базові ноти – тикове дерево, амбра і мускус. Тут однаково красиво і яскраво звучать слива, троянда і спілі ягоди. Солод, терпкість і кислинка – все разом. Чудовий, яскравий і гучний аромат.
Ume Keiko Mecheri

Цей аромат для жінок належить групі шипрові фруктові. Випущений у 2003р. Композиція включає ноти: спеції, пачулі, дубовий мох, дерево Махагоні, жасмин, вістерія, Китайський османтус, бергамот, жовтий мандарин, дерево Хінокі, слива, камелія, квіти персика, піон і спеції. Слива у ароматі денна, можна сказати скромна і м’яка, злегка темна зі спеціями на деревному фоні. Найбільше відчуваються ноти сливи, дерева, моху і спецій. «Парфум терпкий з кислинкою, свіжий, в база ніжно деревний. Цікавий і благородний» - із відгуку на Fragrantica.



Liaisons Dangereuses by Kilian. Небезпечні зв’язки – це парфум унісекс, що відноситься до групи шипрові фруктові. Створений у 2007р. Пірамідка: верхні ноти – персик, чорна смородина, кокос та слива; ноти серця – кориця, герань, роза та Амбретта; базові ноти – ветівер, мускус, Сандалове дерево, дубовий мох, деревні ноти і ваніль. Небезпечні зв’язки – дуже цікавий парфум, що переливається на шкірі різними своїми гранями: то відчуваємо персик-сливу, то роза із кокосом в деревній ванілі із горсткою мускусу. Має яскравий насичений початок і густий ніжний шлейф. Дивовижні зміни і гра аромату виправдовують свою назву непередбаченістю змін. У цього бренду є ще і інші ароматні композиції, де зустрічаємо сливу - Forbidden Games, In the City of Sin.



By Kilian Good Girl Gone Bad – також аромат, де відчуваємо сливу, хоч вона і не заявлена у пірамідці. Тип парфуму фруктові квіткові, створений у 2012р. Пірамідка: верхні ноти – жасмин, османтус та майська роза; ноти серця – тубероза із індії і нарцис; базові ноти – амбра і білий кедр. Чудовий аромат для жінок, що з хорошої і ніжної дівчини можуть стати неслухняною і не зовсім хорошою. Адже сливова ніжність із свіжою кислинкою в верхніх нотах в базі різко міняються на терпкість і гіркуватість, але залишається попередня жіночність і грайливість. Надзвичайно звабливий і одночасно ніжний аромат.



Amouage Interlude Woman - аромат для жінок належить до групи шипрові квіткові, випущений у 2012р. Пірамідка: верхні ноти – бергамот, імбир, грейпфрут і календула; ноти серця – ладан, троянда, апельсиновий цвіт, жасмин, грецький горіх, кава, ківі, Сандалове дерево, мед, безсмертник, опопонакс; ноти бази – ваніль, шкіра, дубовий мох, амбра, бензоїн, боби Тонка, мускус, дерево Агар і Сандалове дерево. Хоч і в пірамідці слива не заявлена, але композиція так складена, що все ж таки її нотки ми відчуваємо. Аромат, у якому красива смолиста слива із надзвичайним шлейфом, обрамлена могутнім ладаном. Композиція гладка і темна від своєї глубини, проте має тонку фруктову нотку з кислинкою, в якій і відчуваємо чорнослив, такий, можна сказати дубовий, уже засушений. Надзвичайно сильний і багатогранний аромат.



Byredo Bullion Належить до деревних пряних, представлений на ринку з 2012р. Пірамідка: верхні ноти - розовий перець і слива ; ноти серця - османтус, шкіра і магнолія; базові ноти - темні деревні ноти, сандалове дерево і мускус. Дуже хороший аромат з вираженою і домінуючою ноткою сливи, де слива смоляниста і димна, окутана нотами шкіри і мускусу, чим схожа на Feminite du Bois SL (але більш смоляна і насичена та менш солодка, ніж вона) та Plum Japonais TF ( але тут менше пряностей). Красивий і захоплючуй аромат, де все гармонічно підібрано.



Frederic Malle Le Parfum de Therese. Тип аромату - шипрові фруктові, рік випуску 2000.

Пірамідка:
верхні ноти - тангерин і диня; ноти серця - роза із Непала і сливa ;базові ноти - калабрийський кедр, египетьский ветівер і шкіра. Багатогранний і цікавий парфум, де дивовижно поєднані сочні фруктові ноти, виражені квіткові композиції і дерев’яно –шкірна база. При цьому аромат Терези надзвичайно життєрадісний, адже переносить нас у жарке літо, де під гарячим сонцем нагрілися плоди і дерева, зацвіли буйно квіти. Та явна шипровість додає густоти і глибини композиції, при цьому вона залишається легкою і яскравою водночас.

Ароматів із нотами сливи ще досить багато, до них можемо віднести аромат Plum від парфумерного бренду Mary Greenwell, бренд Antonio Banderas також успішно експериментує з ноткою сливи в ароматах. Результат парфумерних дослідів - красиві і яскраві жіночі аромати Diavolo Donna і Spirit. Жіночий аромат з відтінком ніжності Lovely Blossom від Armand Basi, важкі жіночі композиції Noa від Cacharel, L "eau The One від Dolce & Gabbana, 5th Avenue After Five і Mediterranean від Elizabeth Arden, колоритний і темпераментний аромат S від Escada, розкішний Le Parfum від Max Mara, пустотливий і свіжий Happy від Clinique. Всі ці композиції поряд з багатьма, ще не перерахованими тут, порадують вас дивним звучанням, теплом і красою аромату. Літо поступається осені, здаючись під натиском дощів, вітрів і холоду. Парфуми з ноткою сливи зберігають тепло літа, допомагають затримати його хоч на мить. Акорд сливи привносить в аромати тепло і затишок, ніжність і чарівність. Слива - це красиво.
Просмотров: 4308 | Добавил: juriy

Всего комментариев: 1

1 MarinaAn   [Материал]
Байредо- это любовь навсегда!) https://якосметика.рф/parfyumeriya-uniseks/byredo-bullion/ Особенно унисекс. Восточные ароматы прям моя слабость и страсть)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright Парфюмания © 2009 - 2024 Хостинг от uCoz | Cвязь с администрацией | Cвязь с инопланетянами